A rectus diastasis fizioterápiája - Hamarosan!

60.000 Ft

(Az akciós ár csak a kezdés előtt minimum 1 héttel jelentkezők számára elérhető)

Hétvégi, egynapos online workshop, gyógytornász-fizioterapeutáknak

A rectus diastasis fizioterápiájának nem csupán a szétnyílt hasizom erősítésére kell koncentrálnia. A workshop-on egy olyan komplex kezelési folyamatot ismerhetsz meg, amely a medence, az ágyéki gerinc, a gátizmok és a rekeszizom összehangolt működését javító gyakorlatokból áll.
Az anatómiai, élettani és mozgástani ismereteid bővítése mellett elsajátíthatod a szétnyílt hasizom diagnosztizálásának lehetőségeit (palpáció, eszközös mérési lehetőségek), tanulhatsz a megnövekedett diastasis következtében kialakuló kóros állapotokról, azok kezelési lehetőségeiről, mozgásterápiájáról.
A képzés során megtanulhatod, hogyan állíts össze egyénre szabott kezelési tervet, milyen szempontok szerint válaszd ki a páciens állapotának megfelelő gyakorlatokat, figyelembe véve az egyéb – mozgásszervi, nőgyógyászati panaszokat és az esetleges kontraindikációkat. (pl.: vizelet inkontinencia, symphyseolysis, discus hernia, stb.)

A várandósság alatt szétnyílt hasizom és a gátizmok gyengeségéből adódó elváltozások kezelése a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia része, ezért csak gyógytornászok, illetve negyedéves gyógytornász hallgatók jelentkezését várom.

A következő workshop időpontja: Hamarosan!
A workshop időtartama: 1 x 7 óra
Részvételi díj: 60 000 Ft
Eszközigény: tornaszőnyeg, karfa nélküli szék, fitball

Ezzel a képzéssel együtt célszerű elvégezni “Az In time intimtorna” c. tanfolyamot is, hiszen a két tanfolyamon elsajátítható gyakorlatok kiegészítik, erősítik egymás hatását.

Felhívom minden érdeklődő figyelmét, hogy az online tanfolyamon való részvétel láthatósághoz kötött!

Elfogyott

error: Védett tartalom!!!