A rectus diastasis fizioterápiája - szeptember 17

45.000 Ft

(Az akciós ár csak a kezdés előtt minimum 1 héttel jelentkezők számára elérhető)

Az adótörvények változása miatt 2022. szeptember 1-től a képzések árai akár 30%-kal is emelkedhetnek. 
A jelenleg meghirdetett árak 2022.augusztus 31-ig történő jelentkezés (befizetés) esetén érvényesek. 

Hétvégi, egynapos online workshop, gyógytornász-fizioterapeutáknak

A rectus diastasis fizioterápiájának nem csupán a szétnyílt hasizom erősítésére kell koncentrálnia. A workshop-on egy olyan komplex kezelési folyamatot ismerhetsz meg, amely a medence, az ágyéki gerinc, a gátizmok és a rekeszizom összehangolt működését javító gyakorlatokból áll.
Az anatómiai, élettani és mozgástani ismereteid bővítése mellett elsajátíthatod a szétnyílt hasizom diagnosztizálásának lehetőségeit (palpáció, eszközös mérési lehetőségek), tanulhatsz a megnövekedett diastasis következtében kialakuló kóros állapotokról, azok kezelési lehetőségeiről, mozgásterápiájáról.
A képzés során megtanulhatod, hogyan állíts össze egyénre szabott kezelési tervet, milyen szempontok szerint válaszd ki a páciens állapotának megfelelő gyakorlatokat, figyelembe véve az egyéb – mozgásszervi, nőgyógyászati panaszokat és az esetleges kontraindikációkat. (pl.: vizelet inkontinencia, symphyseolysis, discus hernia, stb.)

A várandósság alatt szétnyílt hasizom és a gátizmok gyengeségéből adódó elváltozások kezelése a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia része, ezért csak gyógytornászok, illetve negyedéves gyógytornász hallgatók jelentkezését várom.

A következő workshop időpontja: szeptember 17. (8:00-15:00)
Jelentkezési határidő: 2022.09.12.
A workshop időtartama: 1 x 7 óra
Részvételi díj: 45 000 Ft
Eszközigény: tornaszőnyeg, karfa nélküli szék, fitball

Ezzel a képzéssel együtt célszerű elvégezni “Az In time intimtorna” c. tanfolyamot is, hiszen a két tanfolyamon elsajátítható gyakorlatok kiegészítik, erősítik egymás hatását.

Felhívom minden érdeklődő figyelmét, hogy az online tanfolyamon való részvétel láthatósághoz kötött!

 Ft
error: Védett tartalom!!!